DATO: 19.05.2012 / KLOKKESLETT: 17:42

1 kommentar(er)
I morgen konfirmerer jeg meg, wohoo! Nå tror jeg det meste er i boks, Har holdt på i hele dag med pyntig og hanling og baking og alt som skal til for at det skal bli som jeg vil. Nå går turen ned til onkel og tante for å spise ♥ Snakkes, blir nok ikke noe blogging i morgen, men på mandag. 

Skal du i konfirmasjon i morgen?

-Ingrid ♥
DATO: 21.04.2012 / KLOKKESLETT: 15:14

3 kommentar(er)

Da tar jeg en bloggpause. Vet ikke hvor lenge, men akkurat nå et det rett og slett for mye som skjer på skolen til at jeg rekker å ha blogg + blogge om noe interresant og ikke bare lekser eller hva jeg har spist... Så da snakkes vi, kan hende jeg kommer med et lite innlegg en gang i blande om dere vil det :)

Takk for en fin periode med masse gode tilbakemeldinger ?

?Ingrid
DATO: 20.04.2012 / KLOKKESLETT: 20:56

3 kommentar(er)

Heei!
I dag så er jeg endelig tenåring. JIPPI! I dag så har jeg hatt verdens beste bursdag. Jeg fikk en mulberry veske og en muffinjern. Men må stikke får gjester snart.
DATO: 19.04.2012 / KLOKKESLETT: 21:13

0 kommentar(er)

Legger bare ut bilder av verdens beste gutte gruppe :)

Ikke prøv dere en gang på disse gutta :*
DATO: 18.04.2012 / KLOKKESLETT: 07:31

1 kommentar(er)

Heei! Sorry for at jeg ikke blogga i går eller jeg gjorde jo egentlig det men klarte å slette innlegget så da blir det heller blogging tidlig nå og en kanskje senere. Men legger bare ut outfiten for i dag.
DATO: 16.04.2012 / KLOKKESLETT: 23:03

1 kommentar(er)

Legger bare ut noen bilder fra mobilen min!
Hva syns du om bildene?
XOXO Sofie
DATO: 15.04.2012 / KLOKKESLETT: 22:26

6 kommentar(er)

Heei!

I dag så har jeg spillt håndball. Vi hadde sånn cup i kvernhuset, og laget vårt vant alle kampene! Etter det så lagde jeg bursdagsinvitasjoner til bursdagen min! Nå er det bare 5 dager igjen :o
DATO: 12.04.2012 / KLOKKESLETT: 22:46

0 kommentar(er)

Heei!

Vet det er sent men har ikke hatt tid tidligere. Etter skolen så måtte jeg gjøre ferdig leksene mine, etter det så kom Cornelia og Felix på besøk. Etter det så kom tante , onkel og Nanna på besøk med muffins :-D Så dro jeg, Celine, Anna og Adele ned på skolen og spillte fotball. I morra skal Tuva sove hos meg :**


Gleder du deg til fredag?
XOXO Sofie
DATO: 11.04.2012 / KLOKKESLETT: 22:25

3 kommentar(er)

Ops glemte helt å blogge i dag var på skolen og måtte gjøre mye lekser før treninga, og litt lekser etter treninga. Etter det så dro jeg og pappa for å kjøpe nye håndballsko og såler til å ha i Skoa! I morra skal jeg til tannlegen og jeg gruer meg noe sykt. Hater å være hos tannlegen :-( ønsk meg lykke til da :-) I morra kommer Matilde til meg og da skal vi planlegge bursdagen vår som vi skal ha sammen. Matilde har bursdag 1 dag før meg, så det vil si at hun har bursdag 19.april og jeg har bursdag 20.april.
Hater du å være hos tannlegen?
XOXO Sofie
DATO: 10.04.2012 / KLOKKESLETT: 16:55

1 kommentar(er)

Heei!

I dag så har jeg ikke så veldig lyst til å gå på trening, det er øspøs regnvær også er jeg sykt trøt. I dag så var det jo skole igjen også hadde vi minnestund for læreren på skolen som døde. Etter det så satt jeg meg og slappet av. Har ikke gjort så mye i dag egentlig.


Hva har du gjort i dag?
XOXO Sofie
DATO: 09.04.2012 / KLOKKESLETT: 16:20

3 kommentar(er)

Heei!
Nå er Tuva hos meg, og vi har vært på en liten minnestund på skolen. I går så fikk jeg vite at en lærer på skolen døde når hun var på bryllupsreise + at hun var gravid. Nå sitter jeg å Tuva og koser i kjelleren! På morgen i dag så var jeg å bada på badeland med Nanna og Onkel.

Rest in peace <3


Hva har du gjort i dag?
XOXO Sofie.
DATO: 06.04.2012 / KLOKKESLETT: 22:27

2 kommentar(er)

Heei!

Nå er jeg endelig hjemme fra Spania det var litt trist å komme ut av fly å se at det var snø, men det er jo allikevel deilig å kunne møte vennene sine igjen. I morra så skal jeg i bursdag til Nanna (kusina mi) og da blir hun 2 år. Legger ut bildene av innkjøpet fra Spania i morra for det blir så sent nå.

Hva har du gjort i dag?
XOXO Sofie
DATO: 04.04.2012 / KLOKKESLETT: 12:28

0 kommentar(er)

Heei!
I dag så kommer det bare til å bli bare soling på verandaen. Det er 21 grader i skyggen så da må man jo sole seg. I går så var det litt dårlig vær så da shoppa vi litt igjen. Etter det så dro vi å spiste en kjempe deilig biff!

Broder'n :P


Hvordan er været hos deg?
XOXO Sofie
DATO: 03.04.2012 / KLOKKESLETT: 11:57

2 kommentar(er)

Heei!
Nå har jeg endelig funnet nett!! Jeg har fått sola meg litte granne, men det har vært så dårlig vær så det har blitt litt shopping. Legger ut innlegge av det jeg kjøpte når jeg kommer hjem. I dag så er det litt sånn opp og ned vær sola komme å går, men får håpe at jeg får sola meg litt i dag.

Dette er utsikten fra verandaen! Ikke så værst det?Hva gjør du i påske ferien?
XOXO Sofie
DATO: 30.03.2012 / KLOKKESLETT: 14:50

2 kommentar(er)

Heeei!
Nå drar jeg endelig til Spania! Det er sånne pcer der ned som vi kan låne men det koster veldig mye så jeg kommer kanskje til å blogge noen ganger! Men nå må jeg dra snx!

PS: Vi fikk pølse på skolen i dag :) Det er sånn dere greier at vi har på en måte guttene mot jentene og da vant vi :)

Gjør dere sånn på skolen?
XOXO Sofie
DATO: 28.03.2012 / KLOKKESLETT: 21:12

2 kommentar(er)

Heei!
Nå sitter jeg å øver på naturfagprøve! I dag så skulle jeg egentlig på trening men det rakk jeg ikke for jeg måtte på konferansetime, og etter det så måtte jeg øve på naturfagprøve og gjøre lekser. Nå er jeg ferdig med leksene og har bare å øve på prøve igjen :P jeg skal ha prøve om øret og det er sykt vansklig å kunne. Jeg har tegnet øret innvendig og utvendig så jeg skal huske hva du div tinga heter. Vi har foresten hatt mattedag på skolen i dag! Ellers så har jeg ikke gjort så mye.

GÅR DESSVERRE IKKE ANN Å HA BILDET :(

Hva har du gjort i dag?
XOXO Sofie
DATO: 27.03.2012 / KLOKKESLETT: 17:38

0 kommentar(er)

Heei!
I dag så er det ca 20 grader ute :-) Så skal jeg på trening:-( men det er litt deilig og begynne å trene igjen da. I dag så har Celine vært med meg hjem fra skolen, og vi bakte brownis! Etter det gikk vi ut i gata og spilte teniss med Thea og Anna. Nå skal jeg på trening så må stikke snx!

Hva har du gjort i dag?
XOXO Sofie
DATO: 26.03.2012 / KLOKKESLETT: 22:51

0 kommentar(er)

Heei!
Nå skal jeg fortelle hva jeg har gjort i dag. I dag så kom jeg hjem fra skolen også satt meg litt på pc'n da spør Tuva om jeg vil være med ho til by'n. Så drar jeg og Tuva til by'n da og der møter vi Ludvig, Ola( tvilling broren til Tuva) og Marius i by'n. Vi blir med dem på trara og spiller litt fotball, og etter det så går vi hjem til Marius! Så jeg kom ikke hjem før sent så det er derfor jeg blogger så sent hvis noen lurer.

Jeg og Tuva <3Hva har du gjort i dag?
XOXO Sofie
DATO: 25.03.2012 / KLOKKESLETT: 15:21

3 kommentar(er)

Heey!
Nå er vi ferdig med siste forestilling:( Den gikk veldig bra da. Nå er vi på Peppes og koser oss med pizza. Etter Peppes skal vi se på den andre gruppa (torden) sin siste forestilling.

XOXO Sofie
DATO: 24.03.2012 / KLOKKESLETT: 18:32

0 kommentar(er)

Heey!
Nå tenkte jeg at jeg skulle fortelle litt om meg selv.

Navn: Sofie Davidsen
Alder: 13 år
Interesser: Teater, Håndball, Venner & Familie, Foto.

Jeg og Ingrid ble kjent gjennom teateret. Nå spiller vi Ronja Røverdatter, i morra så er det den siste forestillingen så det blir litt delig og litt trist samtidig.

Blir du fast leser?

XOXO Sofie
DATO: 23.03.2012 / KLOKKESLETT: 20:11

0 kommentar(er)

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Design av

hits