DATO: 31.03.2012 / KLOKKESLETT: 15:43

2 kommentar(er)

A real friend is hard to find, difficult to leave and imposible to forgett ♥
DATO: 30.03.2012 / KLOKKESLETT: 15:25

3 kommentar(er)

I dag på skolen hadde vi skriveøkt og etter storefri hadde jeg mat&helse og der lagde vi påskelunch også fikk vi dra hjem nesten en time før ♥ Ganske chill dag i grunn, men nå er der FERIE! Ah, herlig vettø. De første dagene i ferien skal jeg bare være hjemme og ha "fire stjerners middag" med fire venner de første kveldene + at vi skal bygge verdanda hos pappa, de siste dagene tror jeg, jeg skal et par dager på hytta og hilse på påskeharen ♣ Hihi. Designet er forresten under oppussing til vi blir fornøyde. Og sist men ikke minst vil jeg ønske Sofie en fin tur til Spania, håper du koser deg masse og blir super brun! Love u♥

Hva skal du i ferien?

xoxo Ingrid
DATO: 30.03.2012 / KLOKKESLETT: 14:50

2 kommentar(er)

Heeei!
Nå drar jeg endelig til Spania! Det er sånne pcer der ned som vi kan låne men det koster veldig mye så jeg kommer kanskje til å blogge noen ganger! Men nå må jeg dra snx!

PS: Vi fikk pølse på skolen i dag :) Det er sånn dere greier at vi har på en måte guttene mot jentene og da vant vi :)

Gjør dere sånn på skolen?
XOXO Sofie
DATO: 29.03.2012 / KLOKKESLETT: 21:35

1 kommentar(er)

Heei

Er så forelsket om dagen, klarere ikke å lavere å tenke på den gutten. Men isåfall i dag så har det vært en kjeldig vanlig skoledag, etter skolen dro jeg ned til Nanna (Kusina mi) og var litt sammen med ho. Ho har fått ny sykkel så måtte gå ned å se på ho sykkle da vettu. Etter det gjorde jeg resten av leksene min :P


PS: I morra drar jeg til Spania så det er ikke sikkert at jeg får blogge hver dag :(

 

-Har du hatt en kjedelig skole dag?

XOXO Sofie
DATO: 29.03.2012 / KLOKKESLETT: 15:38

2 kommentar(er)

I går når jeg kom hjem fra skolen lagde jeg meg smoothie. Det er så utrolig godt på varme vår dager. Kan sikkert legge ut oppskrift en gang, om dere vil det ♥ Dette skulle jeg egentlig blogge om i går, men da ville ikke blogg.no laste opp bilder, og da var det liksom ikke noe vits, derfor ble det heller ingen blogging fra meg i går.I dag på skolen hadde vi RLE prøve, den gikk sånn passe bra, var om humanisme. Kom hjem fra skolen for en halv time siden, siden jeg har lange dager på tordager pga tysk. Nå har jeg nettopp drukket en smoothie og skal sette i gang med noe, vet ikke hva. 

Hva skal du i dag?

Liker du smoothie?

xoxo Ingrid
DATO: 28.03.2012 / KLOKKESLETT: 21:12

2 kommentar(er)

Heei!
Nå sitter jeg å øver på naturfagprøve! I dag så skulle jeg egentlig på trening men det rakk jeg ikke for jeg måtte på konferansetime, og etter det så måtte jeg øve på naturfagprøve og gjøre lekser. Nå er jeg ferdig med leksene og har bare å øve på prøve igjen :P jeg skal ha prøve om øret og det er sykt vansklig å kunne. Jeg har tegnet øret innvendig og utvendig så jeg skal huske hva du div tinga heter. Vi har foresten hatt mattedag på skolen i dag! Ellers så har jeg ikke gjort så mye.

GÅR DESSVERRE IKKE ANN Å HA BILDET :(

Hva har du gjort i dag?
XOXO Sofie
DATO: 27.03.2012 / KLOKKESLETT: 19:26

1 kommentar(er)

Åhh, været er så fint om dagen. Da jeg kom hjem fra skolen i stad var det nesten 20 grader ute, så da satt jeg meg like så godt ut på verandaen å gjorde lekser i pen været. Og tok noen bilder :)

Etter jeg hadde spist middag gikk jeg med insamlings bøsse for kirkens nødhjelp med konfirmasjons gruppa mi. Det gikk ganske greit, vet ikke helt hvor mye jeg samlet inn, men tror det er bra.
Nå tar jeg meg en tur til Sara, så da snakkes vi senere <3

xoxo Ingrid
DATO: 27.03.2012 / KLOKKESLETT: 17:38

0 kommentar(er)

Heei!
I dag så er det ca 20 grader ute :-) Så skal jeg på trening:-( men det er litt deilig og begynne å trene igjen da. I dag så har Celine vært med meg hjem fra skolen, og vi bakte brownis! Etter det gikk vi ut i gata og spilte teniss med Thea og Anna. Nå skal jeg på trening så må stikke snx!

Hva har du gjort i dag?
XOXO Sofie
DATO: 26.03.2012 / KLOKKESLETT: 22:51

0 kommentar(er)

Heei!
Nå skal jeg fortelle hva jeg har gjort i dag. I dag så kom jeg hjem fra skolen også satt meg litt på pc'n da spør Tuva om jeg vil være med ho til by'n. Så drar jeg og Tuva til by'n da og der møter vi Ludvig, Ola( tvilling broren til Tuva) og Marius i by'n. Vi blir med dem på trara og spiller litt fotball, og etter det så går vi hjem til Marius! Så jeg kom ikke hjem før sent så det er derfor jeg blogger så sent hvis noen lurer.

Jeg og Tuva <3Hva har du gjort i dag?
XOXO Sofie
DATO: 26.03.2012 / KLOKKESLETT: 14:45

2 kommentar(er)

Etter skolen i dag var jeg en tur på østfoldhallen for å kjøpe noen bursdags gaver til dem jeg skal i bursdag til senere i dag. Da ble det jo noe til meg også da ♥

 Fra H&M

 


Genser - H&M // Bukse - Pieces // Solbriller - H&M 

Da er det over og ut og tilbake til leksene ♥

-Ingrid ♥
DATO: 26.03.2012 / KLOKKESLETT: 13:51

0 kommentar(er)

Heisann! Da er det vell på tide at jeg  også starter med blogginga <3

Mitt navn er Ingrid, jeg er 14 år og går i 9.ende klasse. På fritiden spiller jeg teater, turner og er med venner. Som Sofie sa ble vi kjent gjennom teateret. Det var det viktigste, kommer sikkert mer etter hvert ;)

 


Hehe, fint bilde...

I går spilte vi siste forestilling med Ronja røverdatter, noe som var veldig trist, men nå er det bare et halvt år til neste gang. 

Senere i dag skal jeg i bursdag til Emilie (kanstanje.blogg.no) og Karoline, men nå får jeg sette i gang med leksene for jeg har en framføring, en skriveøkt og en prøve å forbrede/pugge til ♥

 

Snakkes :*
DATO: 25.03.2012 / KLOKKESLETT: 15:21

3 kommentar(er)

Heey!
Nå er vi ferdig med siste forestilling:( Den gikk veldig bra da. Nå er vi på Peppes og koser oss med pizza. Etter Peppes skal vi se på den andre gruppa (torden) sin siste forestilling.

XOXO Sofie
DATO: 24.03.2012 / KLOKKESLETT: 23:45

0 kommentar(er)

Heey!
Nå har vi fått et nytt design, jeg syns det er fint da. Det har jeg ikke laget selv det har jeg tatt fra en blogg med gratis blogg design. Headeren kommer i morra. Må bare ha et kort lite innlegg, så snx.

 

-Hva syns du om det nye designet?

XOXO Sofie
DATO: 24.03.2012 / KLOKKESLETT: 18:32

0 kommentar(er)

Heey!
Nå tenkte jeg at jeg skulle fortelle litt om meg selv.

Navn: Sofie Davidsen
Alder: 13 år
Interesser: Teater, Håndball, Venner & Familie, Foto.

Jeg og Ingrid ble kjent gjennom teateret. Nå spiller vi Ronja Røverdatter, i morra så er det den siste forestillingen så det blir litt delig og litt trist samtidig.

Blir du fast leser?

XOXO Sofie
DATO: 23.03.2012 / KLOKKESLETT: 20:11

0 kommentar(er)

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Design av

hits